Filtrer efter
      0 produkter

      0 produkter

      Beklager, der er ingen produkter i denne kollektion


      Estate Coffee Copenhagen er, som navnet antyder, et dansk brand, der specialiserer sig indenfor kaffe, te og chokolade. Firmaet så først dagens lys for 25 år siden, da vennerne Claus Meyer og Mikael Grønlykke fandt sammen i deres fælles passion for chokolade og gennemført kvalitet. Da Estate Coffee startede, var de de første i Danmark til at importere kaffe fra individuelle marker købt direkte hos kaffebonden. Da kaffen ankom til København, blev den ristet på Estate Coffees eget risteri og det gav en helt ny smagsoplevelse for kunderne, da kaffen var frisk som aldrig før. Denne innovation og ikke mindst passion for den gode smag, er noget af det, der har været med til at sætte dem på danmarkskortet blandt eliten indenfor kaffe og chokolade.

      Estate Coffees måske mest populære produkt, er den utroligt velsmagende Valrhona chokolade. Ikke overraskende spillede Estate Coffee også her en stor rolle i at udbrede det franske chokolade i Danmark. Da Valrhona kom hertil, var det nemlig et relativt ukendt brand, som Meyer og Grønlykke hurtig udbredte og gjorde populært her i landet. Det var en kernesag at lære danskerne at forstå smagsforskelle i chokolade og hvor stor en forskel, det rette produkt kan gøre. I dag er det almindeligt kendt, at Valrhona er en helt speciel kvalitet, som man ikke må snyde sig selv for at nyde. 

      Estate Coffee Copenhagen er i dag, mere end 25 år siden opstarten, stadig en af de største spillere på markedet. Deres passion for kvalitet og innovation har gjort dem til favoritter indenfor deres felt og hos MoccaJoe er vi utroligt stolte over, at kunne præsentere deres produkter. På denne side finder du et spændende udvalg af kaffe og chokolade, som konstant bliver udvidet. Vi håber, at du finder udvalget spændende og ikke mindst utroligt velsmagende.

       

      Fransk historie pakket ind i en eminent smag 

      Valrhona blev grundlagt i 1922 af konditor Albéric Guironnet, som med sin passion for unik, hjemmelavet chokolade skabte et produkt, der har været med til at definere dessertverdenen. Valrhona chokoladen har hjemland i den billedskønne Rhone dal i Frankrig, omkranset af vinmarker der er endnu et vidnesbyrd på, at det er hjemsted for den ypperste kvalitet. Siden opstarten af det verdensomspændende chokolademærke, er virksomheden vokset ud af deres originale bygninger og de har udbygget, så de når endnu længere ud til dem, der brænder for chokolade, ligesom Valrhona gør. Deres passion for chokolade har også medført, at de har fået deres egne plantager, først i Venezuela og senere i den Dominikanske Republik. Valrhona mener nemlig, at for at kunne tilbyde det bedste produkt, skal de overse processen fra start til slut. Det betyder altså også, at du her får et produkt i den højeste kvalitet.

      Valrhona har skabt en bred vifte af unikke smage og aromatiske profiler ved at perfektere deres tekniker, som de har arbejdet på i de små hundrede år, virksomheden har været til. Deres kakaobønner vokser også kun på udvalgte steder grundet den gode jord, som skaber de helt optimale forhold for vækst. For ligesom med vin, kræver chokoladebønner også en helt specifik jord for at skabe den helt rette smag. Netop denne specifikke smag, som du kun får fra Valrhona, har også gjort brandet og deres metoder efterspurgte. Valrhona oprettede derfor i 1989 deres L’École Valrhona, som er en kokkeskole der specialiserer sig i dessertverdenen og specifikt chokolade. Valrhona er derfor med til at uddanne den næste generation og sikre, at deres arv lever videre. Hos MoccaJoe er vi svært begejstrede for den franske chokolade og så snart man har smagt den, så forstår man.

        

      Et spændende produktudvalg for enhver smag

      Hos MoccaJoe elsker vi kaffe og vi har en stor passion for hele kaffeverdenen og alt der hører sig til. Vi er vilde med gadgets, gourmet og alt derimellem. Derfor er vi også faldet for Estate Coffee Copenhagens store udvalg. De har et sortiment, der spænder sig vidt fra kaffe til chokolade – to ting som vi også mener, næsten hører unægtelig sammen. Her på siden kan du finde vores spændende udvalg, som er i konstant udvikling. 

      Selvom det var passionen for chokolade, der blev startskuddet til Estate Coffee Copenhagen, var der mange flere produkter, som Claus Meyer og Mikael Grønlykke ville arbejde med. Dette talte blandt andet te og kaffe og især sidstnævnte er blevet et stort projekt for vennerne. Som før nævnt, startede de som de første i Danmark med at importere kaffe fra individuelle marker for at riste dem i Danmark. Sidenhen er der mange danske virksomheder, der har gjort dem kunsten efter, da smagen får et betydeligt nyk op i kvalitet, når bønnerne er helt ny ristede. 

      Estate Coffee stopper dog ikke kun ved kaffe, de har også et spændende udvalg af te. Som fast kaffedrikker kan det måske virke fjernt at prøve sig frem med te, men det er en mindst lige så spændende smagsproces som med kaffe. Og ligesom med kaffebrygning, kræver det tid, opmærksomhed og lidt viden at brygge den perfekte kop te. Hos MoccaJoe er vi ret vilde med at nørde i bryggemetoder, hvad end det gælder kaffe og te og vi håber, at vores spændende udvalg fra Estate Coffee Copenhagen kan inspirere dig til at prøve kræfter med den urgamle drik.

       

      Selvforkælelse af den helt store skuffe

      Hos MoccaJoe går vi ind for, at man skal huske at forkæle sig selv i hverdagen. Hvad end det er med en kvalitetskaffe, en velsmagende te eller noget kaffesirup, der kan få smagsløgene til at synge. Netop derfor er vi også stolte over vores udvalg af Estate Coffee Copenhagen, der byder på et stort udvalg af spændende smage. Udover at tilbyde velsmagende drikke, har vi også lækker kaffesirup, der kan pifte enhver kop kaffe op. Sirupperne kommer i de klassiske smage som vanilje og karamel, men hvis du er frisk på et twist, kan du også få dem i frugtvarianter.

      Prøv en mørkristet kaffe med hindbærsirup for en unik smagsoplevelse, du sjældent vil glemme. Kan du ikke få nok af karamel, kan du med fordel benytte siruppen i bagværk. Karamel og chokolade går altid godt sammen.


      Vi håber, at du har fået inspiration til at prøve nye produkter af. Hvis du har nogle spørgsmål, kan du altid kontakte os på mail info@moccajoe.dk. Vi er også på telefon 7199 3837 i hverdagene fra 10 – 14.