FRI FRAGT over 499,- til gls pakkeshop
+45 7199 3837
FRI FRAGT over 499,- til gls pakkeshop
+45 7199 3837
info@moccajoe.dk
0 Varekurv 0,00 kr
CLOSE

DIN KURV ER I ØJEBLIKKET TOM

Tøv ikke Se vores brede udvalg af produkter

Mælkeskummer

FÆRDIG

Caso Mælkeskummer Crema Glas

699,00 kr

Caso Mælkeskummer Crema Grande Jet

648,00 kr

Caso Mælkeskummer Fomini

99,00 kr

Caso Mælkeskummer Fomini Crema

345,00 kr

Caso Mælkeskummer Fomini Crema Inox

489,00 kr
Caso Mælkeskummer Fomini Inox - Køb kaffe hos MoccaJoe.dk Caso Mælkeskummer Fomini Inox - Køb kaffe hos MoccaJoe.dk
UDSOLGT

Caso Mælkeskummer Fomini Inox

89,95 kr

Graef Mælkeskummer m. udtagelig beholder | Sort

560,00 kr

Graef Mælkeskummer m. udtagelig beholder | Hvid

560,00 kr

Mælkeskummer

Elsker du at drikke nogle af de mange kaffevarianter, man finder rundt omkring på landets cafeer? Og vil du også gerne kunne lave dem derhjemme? Så kommer du ikke udenom at skulle eje en mælkeskummer. Med en mælkeskummer i dit køkken kan du skabe perfekt mælkeskum til din caffe latte, cappuccino eller latte macchiato. Vælger du den helt rette maskine, kan du skabe en perfekt konsistens hver gang, så du kan fuldende kaffeoplevelsen. Hvis du elsker kaffe, kan vi kun anbefale at bruge tiden og energien som din helt egen hjemmebarista på at skabe den perfekte kop kaffe med cremet mælkeskum. Lav caféklassikerne i dit eget hjem og eksperimenter med latte art, når du finder den rette konsistens af din mælk. Kun fantasien sætter grænser. 


Vælg den rette type mælk til din kaffe

Mange faktorer spiller ind, når den helt perfekte mælkeskum skal skabes. Først og fremmest er mælken i sig selv utrolig vigtig. Det klart bedste resultat opnår man ved at bruge homogeniseret mælk, da mælkeskummet her bedre kan forblive fast og elastisk. Økologisk mælk er ikke homogeniseret, og derfor kan resultatet blive knap så godt ved bruge af denne type mælk.

Mælkeskummet opstår ved, at damp pustes i mælken, hvilket skaber meget små luftbobler. Mellem disse bobler løber små kanaler, og disse kanaler sikrer, at skummet ikke falder sammen igen. Størrelsen af boblerne bestemmes af indholdet af protein i mælken. Boblerne sikrer desuden, at skummet er elastisk. Jo mindre bobler man kan skabe, jo nemmere er det at lave mønstre i din kaffedrik.

Men hvilken type mælk skal man så bruge?

Skummetmælk/minimælk: Ved brug af skummetmælk eller minimælk vil du få et mælkeskum, der minder om piskede æggehvider.

Letmælk: Vi anbefaler at undgå brugen af letmælk til mælkeskum. Skummet vil blive for blødt og ikke så stabilt.

Sødmælk: Sødmælk er klart det bedste valg til din mælkeskummer. Dette sikrer blødt og cremet skum, der er stabilt og giver en god afrunding i kaffesmagen.


Hvordan skabes den perfekte mælkeskum?

Der er mange gode forslag til, hvordan du får det optimale ud af din mælkeskummer. Især nogle få tips er værd at huske, så du får det bedste resultat og kan nyde en uimodståelig kop cappuccino, når du har lyst. Først og fremmest anbefaler vi at fylde mælkeskummeren til den anviste kant eller derunder. Mælken fylder måske ikke så meget i kanden, men når mælken skummes, udvider den sig. Derudover anbefaler vi at skylle mælkekanden godt efter brug. Rester af sæbe i mælkekanden kan ødelægge mulighederne for at skabe den perfekte, faste mælkeskum.

Vælger du både at skumme og varme mælken, er du et godt skridt på vej til en lækker kop kaffe. Ved at varme mælken kan du nemlig bedre holde kaffen varm, så den har den perfekte smag. Men pas på med temperaturerne. Kommer mælken først op at koge i mælkeskummeren, kan dette påvirke smagen negativt. Vi anbefaler at varme din mælk op til mellem 63 og 67 grader for det bedste resultat. 


Hvad skal du tænke over inden køb af mælkeskummer?

Inden du køber en mælkeskummer, giver det god mening at overveje, hvad du helt præcist har brug for. På den måde undgår du fejlkøb, som du ikke kan bruge til noget. Overvej følgende ting grundig og vær ærlig så du får det rette produkt hjem fra starten.

Funktioner: Har du brug for en maskine, der både kan skumme og varme mælken, eller er det nok med en mælkeskummer, der bare skummer mælken?

Kvaliteten: Hvor ofte skal du bruge mælkeskummeren? Bruges den dagligt, kan det give god mening at bruge lidt flere penge på den, så kvaliteten passer til daglig brug, og du får et perfekt resultat hver dag. Skal du bare bruge mælkeskummeren engang imellem, behøver du ikke nødvendigvis den bedste udgave.

Design: Skal den passe ind designmæssigt med dine øvrige apparater i køkkenet? Hvis alle andre apparater i dit køkken er sorte, kan du med fordel også vælge en sort mælkeskummer, så den passer ind i dit køkken.

Temperatur: Ægte kaffenørder går højt op i temperaturen på deres mælkeskum. Ved nogle mælkeskummere kan du indstille den præcise sluttemperatur. Derudover kan nogle skummere også holde på varmen, så mælkens temperatur ikke daler igen med det samme. Vi anbefaler at ramme en temperatur på 63-67 grader.

Rengøring: Går du højt op i minimal rengøring? I så fald anbefaler vi at lede efter en mælkeskummer, hvor de fleste dele af den kan rengøres i opvaskemaskinen.

Kapacitet: Får du tit gæster på besøg, som skal forkæles med lækker kaffe, eller er mælkeskummeren beregnet til, at du kan få kvalitetskaffe hver morgen? Det er meget forskelligt, hvor meget de forskellige mælkeskummere kan indeholde af mælk, og det er også vigtigt at tænke på inden et eventuelt køb.


Hvad mere skal du bruge til den perfekte kop kaffe?

Som kaffenørd kommer man utrolig langt med den perfekte mælkeskummer. Men der findes også andre apparater og tips til at skabe en perfekt og uimodståelig kop kvalitetskaffe. Skal du gå helt i detaljer og præcisere alle dele af kaffebrygningen, anbefaler vi at anskaffe dig en kaffekværn, så du selv kan kværne dine kaffebønner. Dette sikrer bedre friskhed og bedre smag, så arbejdet med det perfekte mælkeskum ikke bliver forgæves. Derudover er det utrolig nemt at tilføje lidt ekstra sødme til enhver kaffedrik med en lækker kaffesirup ovenpå. Få dråber kan gøre en stor forskel, så du får en kaffeoplevelse, du sent vil glemme.


Hvilken mælkeskummer skal du bruge?

Hos MoccaJoe.dk finder du et nøje udvalgt sortiment af mælkeskummere af mærkerne Caso og Graef. Alle mælkeskummere er elektriske, så du slipper for selv at skulle arbejde for hårdt for skummet. Ønsker du at skumme mælken direkte i en kop eller i din egen mælkekande, anbefaler vi at kigge nærmere på Caso Fomini mælkeskummeren. Ønsker du derimod en mælkeskummer med kande inkluderet og muligheden for både at varme og skumme mælken, så er Graef mælkeskummeren med udtagelig beholder måske det perfekte valg for dig.

Med den rette mælkeskummer kan du skabe perfekt mælkeskum, mens du ved nogle modeller også blot kan nøjes med at opvarme mælken. Det er især praktisk, hvis du ønsker at tilføje lidt varm mælk til den søde kop varme kakao. Mangler du et afsluttende argument for, hvorfor du skal have en mælkeskummer i dit hjem? Med mælkeskummeren kan du lave blød mælkecreme med honning til dig selv eller familiens yngste, hvis en forkølelse trænger sig på. Så kan sygdommen bare komme an!

Er du i tvivl om, hvilken model af mælkeskummer du skal vælge, eller er du på jagt efter noget helt andet? Så kan vi træffes på mail info@moccajoe.dk eller på telefon 7199 3837 (Mandag-fredag kl. 10-14).