FRI FRAGT over 499,- til gls pakkeshop
+45 7199 3837
FRI FRAGT over 499,- til gls pakkeshop
+45 7199 3837
info@moccajoe.dk
0 Varekurv 0,00 kr
CLOSE

DIN KURV ER I ØJEBLIKKET TOM

Tøv ikke Se vores brede udvalg af produkter

Handelsbetingelser

Indgåelse af aftale 

  1. En ordre afgivet hos MoccaJoe.dk er ikke en juridisk bindende aftale. MoccaJoe.dk har derfor mulighed for at annullere din ordre som følge af trykfejl, leveringssvigt, tekniske problemer og lignende situationer. En bindende faktura vil blive sendt til dig, når de bestilte varer afsendes fra vores lager. 
  2. Når du har afgivet en ordre via vores webshop, får du automatisk tilsendt en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke varer du har bestilt. Dette er en elektronisk kvittering for modtagelse af din ordre og ikke den endelige faktura. 
  3. Alle kontrakter indgås på dansk. 

Salg og bestilling online på MoccaJoe.dk 

På MoccaJoe.dk kan der betales med følgende betalingsmidler: 

VISA-dankort 

MasterCard 

MobilePay 

ApplePay 

Din betaling hæves, når vi har afsendt din bestilling fra vores lager. 

Betaler du med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du kan nemlig afvise en betaling, når du har modtaget din betalingsoversigt. Der er ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit betalingskort bliver misbrugt i internetbutikker, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem, som vi gør hos MoccaJoe.dk. Dermed er du langt bedre sikret end i den fysiske verden, hvor der er en selvrisiko på 1.200 kr., når dit betalingskort misbruges ved brug af pinkoden. 

De data, som du sender i forbindelse med dit køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er derfor kun PBS, der kan aflæse disse. Hverken MoccaJoe ApS eller andre har mulighed for at læse disse data.

Fortrydelsesret 

1. MoccaJoe.dk yder fortrydelsesret i henhold til Forbrugeraftaleloven. Der gælder følgende regler: 

  • For levnedsmidler og varer til husholdningen er der INGEN fortrydelsesret (dette gælder alle slags drikke, kapsler, chokolade, kaffebønner samt sirupper)
  • For alle andre varer end levnedsmidler og varer til husholdningen, har du 14 dages fortrydelsesret (dette gælder tilbehør til maskiner, kopper og andet) 

2. Fortrydelsesretten gælder ikke for erhvervsdrivende (se særlige bestemmelser for erhvervsdrivende længere nede). Er firmanavn og CVR-nummer udfyldt ved bestillingen, anses købet som værende et erhvervskøb. 

3. Fortrydelsesretten gælder 14 dage fra den dag, hvor du får varerne i fysisk besiddelse. For at udøve fortrydelsesretten skal du give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelse af varen. Meddelelsen skal gives i form af en utvetydig erklæring på e-mail til info@moccajoe.dk eller via telefon 71 99 38 37.

MoccaJoe.dk refunderer beløbet for din returnerede ordre (ikke fragt) senest 14 dage fra den dato, hvor MoccaJoe.dk har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde din aftale. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller du har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der sker tidligst. 

4. Ved fortrydelse af et køb, der ikke er et levnedsmiddel eller vare til husholdningen, hæfter du kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, varen fungerer på. Du kan afprøve varen i samme grad, som er accepteret inden et køb i en fysisk butik jvf. Den Danske Købelov. 

5. Udgifterne for forsendelse ved fortrydelse/fejlkøb betales af forbrugeren. Du er selv ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind ved returnering. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. MoccaJoe.dk anbefaler derfor, at du gemmer postkvitteringen for din returpakke som bevis for, at du har afleveret pakken til det ønskede fragtfirma. Det anbefales derudover, at pakke produkter i yderemballage og ikke påsætte labels på salgsemballagen, da dette vil forringe produktets værdi.

Det er muligt at købe et returlabel igennem MoccaJoe til 49 kr. Bemærk at pakken skal indleveres til den nærmeste GLS pakkeshop med label.

Link til returlabel: https://return.shipmondo.com/moccajoe

6. Det er muligt at fortryde dele af et samlet køb. Ved delvis fortrydelse vil dine leveringsomkostninger ikke blive tilbagebetalt. 

7. Ved modtagelse af fortrydelseskøb refunderer MoccaJoe.dk det givne beløb til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion. Er dette ikke muligt, vil du få overført til din bank konto. Vi anbefaler derfor, at du medsender kontoinformation, for at optimere processen. Du pålægges derfor ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen. 

8. Brug af fortrydelsesretten betyder ikke, at du har en ubetinget ret til at få det fulde beløb for varen retur. Hvis varen er blevet håndteret på en sådna måde, at den ikke har nogen værdi, vil du ikke have krav på at få hele købesummen retur. For at få den fulde købesum retur, må varen kun være brugt i samme grad, som er accepteret inden købet i en fysisk butik.

Før du sender en vare retur, anbefaler vi derfor, at du gør dig overvejelser om en almindelig butik ville acceptere den benyttelse, som varen har været udsat for. Du har altså ret til at se varen an og afprøve visse funktioner. Derimod vil returbeløbet kunne nedsættes, såfremt varen har været brugt i en længevarende periode eller i det hele taget viser tegn på slidtage.

9. Afhentes den bestilte vare ikke i GLS pakkeshoppen, returneres denne til MoccaJoe.dk. Nægtes modtagelse af pakke, returneres denne til MoccaJoe.dk. Dette anses ikke som gyldigt fortrydelsesgrundlag, og din ordre vil ved modtagelse hos vores lager blive refunderet minus fragtomkostninger ud og hjem. 

11. Et fortrydelseskøb skal sendes til følgende adresse: 

OneShopping ApS 

ATT: MoccaJoe.dk 

Vævervej 16 

7490 Aulum

Husk at mærke pakken FRT-(Dit ordrenummer).

Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Pakker sendt til pakkeshops afhentes ikke. Pakker skal fremsendes direkte til vores adresse i Aulum. Når en ordre sendes retur, bedes du vedlægge dit ordrenummer eller telefonnummer samt en beskrivelse af, at der er tale om et fortrydelseskøb. 

11. Du kan hente en standardformular til fortrydelseskøb her: www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=160666#Bil3

12. Du kan også købe et returlabel gennem MoccaJoe.dk.

Gå til nedenstående link, for at udfylde dine informationer, samt betaling for label. Bemærk at du skal have adgang til printer, da label skal udskrives og påsættes forsendelsen.

https://return.shipmondo.com/moccajoe

Reklamation 

MoccaJoe.dk yder to års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl. Dette gælder for varer, der ikke er levnedsmidler eller varer til husholdningen. Dette betyder, at du enten kan få varen ombyttet, varen repareret, pengene tilbage eller afslag i prisen. Dette vil afhænge af den konkrete situation, samt at din reklamation er berettiget. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadesforvoldende adfærd. 

Ønsker du at reklamere over et produkt, skal dette ske inden for rimelig tid efter, at du har konstateret fejlen/manglen. Ved skader/mangler ved modtagelse må produktet aldrig tages i brug, før MoccaJoe.dk har truffet en afgørelse om, hvordan reklamationen løses. 

Ved reklamation bedes du kontakte MoccaJoe.dk via telefon 71 99 38 37 eller mail info@moccajoe.dk med en forklaring af fejlen/manglen samt dit ordrenummer eller telefonnummer. Herefter vil du modtage yderligere instruktion i den videre sag. 

Har du sendt et produkt ind til fortrydelse eller reklamation, vil du få tilsendt en mail, når vi har modtaget din vare. I mailen vil du desuden få yderligere oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse eller reklamation. 

Når du indsender reklamationer til os, er det vigtigt, at varen der reklameres over sendes forsvarligt. Hvis muligt, skal pakken sendes i original emballage og af denne grund anbefaler vi også, at man altid beholder emballagen. Vi forbeholder os retten til at afvise reklamationen, hvis den ikke er pakket og sendt forsvarligt.

Ved reklamationer dækker MoccaJoe omkostninger. Dette gælder dog ikke reklamationer sendt med ekspreslevering, taxa eller fragtbil. Der kan også købes et direkte returlabel igennem MoccaJoe her:

https://return.shipmondo.com/moccajoe

Denne løsning er forsikret og med sporing. Ved brug af sidstnævnte løsning, refunderes fragten, når reklamation er behandlet. For refusion af fragt ved reklamation, skal der fremvises gyldig kvittering.

Der henvises til Købelovens §78 for fremgangsmåde vedrørende reklamationer. 

Klagemuligheder 

1.Ønsker du at klage over dit køb eller andet i forbindelse med dit køb, bedes du rette henvendelse til vores kundeservice på tlf. 71 99 38 37 eller på mail info@moccajoe.dk

2. Hvis det ikke lykkedes os at finde en løsning, kan du klage til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus på følgende link: https://kpo.naevneneshus.dk/Public/ChooseLoginProvider?returnUrl=https://kpo.naevneneshus.dk/External

3.EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Dette er især relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. I så fald indgives klagen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooselanguage. Ved indgivelse af en klage hos EU-Kommissionens online klageportal skal du angive vores mailadresse: info@moccajoe.dk. 

Særlige bestemmelser for erhvervsdrivende 

For erhvervsdrivende gælder følgende bestemmelser: 

1.Salgsbetingelser for erhvervsdrivende betegnes som handelskøb og følger ’Bekendtgørelse af lov om køb’. 

2.Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende. 

3.Der gælder 6 måneders reklamationsret fra oprindelig fakturadato med undtagelse af forbrugsvarer, hvor der kun ydes 3 måneders reklamationsret, med mindre andet er aftalt skriftligt. 

4.Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 6 måneders reklamationsperiode. 

5.Ved reklamationer står køber selv for udgifterne til returnering af varen til MoccaJoe.dk. 

Priser og illustrerede billeder på MoccaJoe.dk 

Alle priser på MoccaJoe.dk er naturligvis inkl. dansk moms og afgifter. Vores priser opdateres løbende. Det er den gældende pris, når du afgiver din bestilling, som du skal betale. Angivne priser for de enkelte produkter er eksklusiv eventuelle leveringsomkostninger. Leveringsomkostningerne fremgår af din indkøbskurv. 

Der ydes ikke efterfølgende rabat med tilbagevirkende kraft, såfremt en vare falder i pris, efter du har lagt din ordre hos MoccaJoe.dk 

Bemærk at der tages forbehold for, at billeder, der vises af vores varer på hjemmesiden, kan afvige fra varens egentlige udseende (farve, nuance). Billederne, der vises på MoccaJoe.dk, er kun vejledende. 

Der tages forbehold for evt. tastefejl på MoccaJoe.dk 

Salg af spiritus på MoccaJoe.dk 

På MoccaJoe.dk sælger vi Cool-Coffee cold brew shots, som indeholder alc. 19%. Der er alderskontrol på den givne side og Cool-Coffee bør ikke sælges til unge under 18 år, men MoccaJoe.dk fraskriver sig ansvar, hvis en umyndig alligevel formår at købe det. Cool-Coffee shots bør ikke nydes af unge under 18 år.

Kundeservice 

Vores kundeservice kan kontaktes på følgende måder: 

Telefon: 71 99 38 37

Mail: info@moccajoe.dk 

Kundeservice har åbent i tidsrummet: 

Mandag-fredag kl. 10-14 

Opkald til og fra MoccaJoe.dk kan blive optaget til senere intern brug. 

Virksomhedsoplysninger 

MoccaJoe.dk 

En del af OneSHopping ApS 

Vævervej 16 

7490 Aulum 

CVR: 3524 4646 

Tlf: 71 99 38 37

E-mail: Info@moccajoe.dk 

Etableringsår: 2017 

Personoplysninger/Info om databehandling 

1.For at indgå aftale med MoccaJoe.dk har vi brug for følgende oplysninger om dig:  

Navn 

Adresse 

Telefonnummer 

E-mailadresse 

Oplysning om hvad du har købt 

Vi registrerer dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig (finde oplysninger om dine tidligere køb og betalingsdata), for at kunne efterkomme dine anmodninger og for at kunne sende dig nyhedsbreve og markedsføring, hvis du har godkendt dette. MoccaJoe.dk videregiver ikke dine oplysninger til tredjemand. Dog vil videregivelse kunne ske i forbindelse med en omstrukturering eller salg af vores aktivitet. Al behandling og videregivelse af personoplysninger vil ske i overensstemmelse med Persondataloven. Din e-mail samt dit telefonnummer vil blive elektronisk overført til vores fragtmænd for at kunne udføre en track and traceoplysning, så du bliver underrettet om status på din forsendelse. 

2.Den dataansvarlige er MoccaJoe ApS, Vævervej 16, 7490 Aulum. Du kan ved henvendelse herom få oplysninger om, hvad vi har registreret om dig. De registrerede oplysninger opbevares i 5 år i overensstemmelse med bogføringsloven. 

3.Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke. Dermed er du informeret om, præcis hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Det er kun den dataansvarlige, der har adgang til alle dine oplysninger i vores system. 

Du kan læse, hvordan vi behandler dine date i vores privatlivspolitik her.

Copyright/Kopiering 

Alle billeder og tekster på MoccaJoe.dk er produceret af egen fotograf/tekstforfatter og er derfor underlagt loven for ophavsret/copyright. MoccaJoe sporer alle kopierede tekster fra hjemmesiden, og eventuel kopiering vil anses som brud på ophavsret. 

Det er ikke tilladt at benytte billeder, tekst eller andet materiale fra MoccaJoe.dk uden en skriftlig tilladelse fra rettighedshaverne: OneShopping ApS. Brud på ophavsretten vil medføre erstatningskrav uden varsel. 

Forbehold 

MoccaJoe.dk tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, prisfejl, korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikter, mangler ved leverancer fra underleverandører eller forsinkelse af leveracer fra underleverandører. 

Forretningsbetingelser v.31082020